Interieurstyling

Transvision BV

Het interieur van maar liefst 4(!) verdiepingen van het kantoorpand van Transvision B.V. in Capelle a/d IJssel gaven we een prachtige make-over. We produceerden, leverden en plaatsten full colour fotobehang, meerdere grote full colour decoframes en fraaie raamfolies.

Met de raamfolies, ook wel etched-glass folie genoemd, laten de kantoren en vergaderruimtes een perfecte indruk achter bij klanten. Maar dat niet alleen, als je kiest voor het one-way vision effect wordt inkijk tegengegaan en is privacy gewaarborgd.

Full colour fotobehang is een echte blikvanger. Het is een eigentijdse oplossing, eenvoudig en snel toepasbaar in kantoren, winkels, hotelkamers, showrooms etc. Voor dit project gebruikten we beelden van de stad Rotterdam, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij vinden voor elk bedrijf de juiste passende uitstraling. Benieuwd wat wij voor het interieur van jouw bedrijfspand kunnen doen? Neem gerust contact met ons op. Ons creatieve team denkt graag met je mee!

Capelle aan den IJssel
Transvision BV
November 2021

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Ons ervaren team staat voor je klaar om alle vragen te beantwoorden.

BEL 072 - 572 18 28 E-mail ons

Offerte aanvragen