Full colour autobestickering

De Ruyter Bloemsierkunst

Je bedrijfsauto kun je zien als ‘je visitekaartje op de weg’. En als je dan net als Rinus de Ruyter Bloemsierkunst elke dag met verse bloemen werkt, wil je ook dat dat duidelijk tot uiting komt op je wagen. En dat is hier zeker gelukt! Kijk eens wat een prachtige, heldere en haarscherpe kleuren. De bloemen springen eruit en lijken wel echte bloemen zo!

 

Autobelettering is het ideale middel om je naamsbekendheid te vergoten; iedere keer als je auto, bestelbus of ander voertuig de weg op gaat, ben je zichtbaar voor je (potentiële) klant. In het voorbij rijden, maar ook tijdens het stilstaan. En omdat je bereik zo groot is en het een eenmalige investering is, is het een vrij voordelige manier van reclame maken. Of het nu gaat om een personenwagen, een bestelbus of een heel wagenpark; ons enthousiaste team staat klaar om voor jouw bedrijf de gewenste voertuigreclame te maken. Vanaf het creatieve idee tot aan de uitvoering.

 

Werkplaats Scholten Reclame
De Ruyter Bloemsierkunst
November 2021

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Ons ervaren team staat voor je klaar om alle vragen te beantwoorden.

BEL 072 - 572 18 28 E-mail ons

Offerte aanvragen