Day & night gevelsigning CROP_Scholten Reclame
Day & Night gevelsigning CROP

Heembouw

Stoer en minimalistisch. Dat is het uitgangspunt van het ontwerp van het nieuwe CROP hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs. Geheel in stijl verzorgde SR de branding op de gevels, in opdracht van Heembouw. Twee mega blikvangers maken het imposante pand helemaal af.

De gevels zijn gesigned met strakke doosletters van mega formaat. Twee 3D-logo’s van ruim 6 en 9 meter breed stralen bezoekers van veraf tegemoet. En dat is natuurlijk het doel van buitenreclame: opvallen!

Day & Night Signing

Heb je een zwart logo, maar wil je deze toch in het donker laten stralen met lichtreclame? Black and White (ook wel Day/ Night) folie is dé oplossing! Door een lichtreclame te voorzien van deze folie transformeert een zwart logo zich tot stralend witte blikvanger in het donker.

Gevelreclame voor jouw bedrijfspand? We denken graag met je mee. Afhankelijk van jouw locatie en huisstijl maken wij graag een blikvanger op maat. Meer weten? Neem contact op met onze specialisten!

CROP | Berkel en Rodenrijs
Heembouw

Gerelateerde producten

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Ons ervaren team staat voor je klaar om alle vragen te beantwoorden.

BEL 072 - 572 18 28 E-mail ons

Offerte aanvragen