Deze disclaimer is bedoeld voor:

Website: iedere website waarin de uitgever een hyperlink naar deze disclaimer opneemt met de intentie deze disclaimer daarop te laten gelden.
Uitgever: de bevoegde uitgever van de website;
Gebruik: alles wat via handelingen via de website kan worden verricht of eruit voortvloeit.
U: de gebruiker van de website.
Inhoud: onder meer teksten, afbeeldingen, hyperlinks, geluids- en/of videofragmenten en/of andere objecten.
Schade: directe of indirecte schade van welke aard dan ook, onder meer verloren data en zaken, gederfde omzet, winst of ander economisch nadeel.
2. Bij gebruik van deze website stem je in met deze disclaimer.

3. SR spant zich ervoor in de inhoud van de website regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

4. De uitgever verstrekt de inhoud zonder garantie of waarborg met betrekking tot deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins, van de website in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt.

5. De uitgever is niet aansprakelijk voor eventuele schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit gebruikmaking van de website of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen.

6. De uitgever mag de website naar eigen inzicht en op ieder door hem gewenst moment en zonder mededeling (laten) veranderen of beëindigen. Hierbij is de uitgever niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

7. De uitgever is niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de website gekoppelde bestanden van derden.

8. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de website of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving met betrekking tot privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. De gebruiker is verantwoordelijk voor al hetgeen hij/zij vanuit de website verstuurt.

9. De uitgever heeft het recht om je de toestemming te ontzeggen de website te gebruiken en/of het gebruik van bepaalde diensten van de website te ontzeggen. Tevens kan de uitgever de website monitoren.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Ons ervaren team staat voor je klaar om alle vragen te beantwoorden.

BEL 072 - 572 18 28 E-mail ons

Offerte aanvragen