Aan het laden..

Voertuigreclame voor uw bedrijf

Meer informatie?

Geïnteresseerd? Wilt een offerte aanvragen of meer informatie over de mogelijkheden? Stuur ons uw (aan)vraag met uw gegevens en wensen via [email protected] of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen: +31 (0)72 - 572 18 28

Scholten Reclame
Scholten Reclame is de specialist in voertuigreclame in Heerhugowaard. Reclame op voertuigen is nog altijd een efficiënt marketinginstrument. Of het nu gaat om een enkele personenwagen of om een volledig wagenpark dat voorzien wordt van een reclame-uiting. Iedere keer als uw auto, bestelbus of ander voertuig de weg op gaat, is er sprake van directe reclame. In het voorbij rijden, maar ook tijdens het stilstaan. In dat opzicht is er dan ook een groot potentieel bereik. Bovendien is het een voordelige manier van reclame voeren voor uw bedrijf of organisatie.


Naamsbekendheid vergroten met reclame op voertuigen
Reclame op een voertuig heeft een multifunctioneel doel. In de eerste plaats wordt de naamsbekendheid vergroot. In de tweede plaats is er sprake van bedrijfsherkenning en dat schept vertrouwen bij potentiële klanten. Als specialist in voertuigreclame in Heerhugowaard bedienen wij een brede markt. Zo voorzien wij auto´s, maar ook vrachtwagens van belettering en reclame. Het is zelfs mogelijk om met een reclameaanhanger op een efficiënte wijze reclame voor uw bedrijf, organisatie of evenement te maken. De reclameboodschap valt met een reclameaanhanger als blikvanger op bij een groot publiek. Dat is nu net de bedoeling.


Erkend Sign bedrijf
Scholten Reclame is gevestigd in Heerhugowaard en staat bekend als een Erkend Sign bedrijf. Dat betekent dat er sprake is van creativiteit, professionaliteit en kwaliteit. Daar dient namelijk aan voldaan te worden om als Erkend Sign bedrijf aangemerkt te worden. Ons team van enthousiaste en gedreven medewerkers staat graag voor u klaar. De door u gewenste voertuigreclame wordt volledig op basis van uw wensen uitgevoerd. Uiteraard hebben wij de kennis en ervaring in huis om over de invulling en uitvoering mee te denken. Uw reclame is tevens onze reclame. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Scholten Reclame. Wij bespreken graag met u de opties.Meer informatie aanvragen
Scroll naar boven